Samling i Vasaparken – all info inför derbyt på söndag!

Dela gärna!

På söndag är det dags för årets första derbybatalj. Solna aik väntar på Friends Arena. Vi vet alla vad det innebär och vi ska se till att komma förberedda och taggade på bästa möjliga sätt!

Det kommer bli tre röststarka etage med Djurgårdare på plats på arenan, men det finns biljetter kvar på det tredje etaget! KÖP BILJETT HÄR!

Inför matchen är det, precis som vanligt, samling i Vasaparken och pubarna runtomkring från när de öppnar vid 11-tiden.

Tänk på att det är vår stad och våra parker. Det innebär att vi lämnar Vasaparken så fin som den var när vi kom. Skita ner sig kan bajare hålla på med. Använd sopkorgar och liknande och visa respekt mot andra som råkar befinna sig i parken.

Marsch och pendeltåg

Klockan 13.00 samlas vi sedan vid korsningen ner mot Odenplan för att tillsammans gå till pendeltåget och åka ut till Solna station.

Tänk på att ta väl hand om tåget och stationerna, MTR som sköter tågen är mycket tillmötesgående och hjälpsamma gentemot oss och vi vill gärna kunna fortsätta ha bra transport även kommande matcher.

I Solna blir det sedan en promenad längs tågspåren för att komma upp till insläppet på Friends.

Östra har öppet och ordnar buss

Även gamla fina Östra station har öppet denna dag från klockan 11.00 och ordnar även buss ut till Friends. Boka bord och bussbiljett via 08 612 00 14!

Väl inne på läktarna ser vi till att ge ALLT för Djurgår’n! Lyssna på tifoinstruktionerna så att arrangemanget blir så bra som möjligt, och röj sedan loss tillsammans med dina vänner. Nu kör vi!