Över 5 100 medlemmar i JK – hjälp oss nå 6 000 för första gången!

Dela gärna!

Medlemstillströmningen till Järnkaminerna tickar på riktigt fint i början av fotbollssäsongen och redan innan maj var slut nådde vi över 5 000 medlemmar, tidigast någonsin! Vi närmar oss 5 200 medlemmar i JK i början av maj. Vi står inför ett år av många utmaningar – både roliga och svåra sådana. Ditt stöd som medlem är enormt viktigt för att vi ska kunna ge alla Djurgårdare riktigt bra förutsättningar att stötta sitt lag på plats!

Nu vill vi öka ännu mer och vi har siktet inställt på att slå medlemsrekord igen och nå över 6 000 medlemmar för första gången. Bli medlem du också! Det går snabbt och enkelt och du kan betala med kort eller Swish.

BLI MEDLEM HÄR!

Har du frågor kring medlemskapet? Kontakta oss på [email protected]!