Över 20 000 sålda – allt inför DIF-Malmö!

Dela gärna!

Efter ett par oavgjorda resultat är det dags för en veckas vila för fotbollslaget innan det är dags för ett viktigt stormöte mot Malmö FF hemma på Stockholmsarenan. På söndagen var över 20 000 biljetter sålda och Sofialäktarens nedre sektion är redan utsåld! Det återstår bara något hundratal biljetter på Sofia övre!

Vi har länge varit starka hemma mot Malmö, både på planen och på läktarna. Vi ska självklart visa att detta gäller även denna gång! Se till att dra med polaren som tvekar så ser vi till att vi har jävligt kul och skapar ett grymt drag på plats!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Slaktkyrkan

Precis som tidigare uppmanar vi Djurgårdare att sjunga upp ihop på Slaktkyrkan som öppnar klockan 15.00! Adressen är Styckmästargatan 10, inne i Slakthusområdet.

Souvenirförsäljning på matchen

JK säljer som vanligt souvenirer på plan 5 högst upp bakom Sofia nedre. Vi är på plats från cirka 18.00 och säljer även i halvtid. Förhoppningsvis kommer vi också ha fått in våra JK- och Blue Saints-t-shirts i samtliga storlekar till denna match. Vi säljer också halsdukar, pins och medlemskap.