Sjung högt för Djurgår'n – Varberg hemma på söndag!

Dela gärna!

Nu på söndag 29 maj ställs DIF inför den sista matchen innan ett längre landslagsuppehåll. Varberg står för motståndet hemma på Stockholmsarenan och med den tunga förlusten mot Kalmar FF i bagaget är det extra viktigt att vi supportrar ser till att göra vårt yttersta för att sjunga fram laget till en skön trepoängare innan uppehållet.

Sist vi slöt upp på Stockholmsarenan stod laget för en strålande prestation med oss på läktarna i ryggen. På söndag krävs definitivt en liknande insats från oss supportrar. Det sista vi vill är att gå in i uppehållet med en tung förlust i ryggen så nu är det upp till var och en av oss supportrar att befinna oss på läktarna på söndag eftermiddag. Ta med polarna och se till att var och en utav oss SJUNGER HÖGT så vi hjälper grabbarna att säkra tre poäng!

KÖP BILJETT HÄR

Forza Djurgår’n!