Snart 5 400 medlemmar i JK – hjälp oss nå över 6 000!

Dela gärna!

Medlemstillströmningen till Järnkaminerna tickar på riktigt fint! Under våren nådde vi över 5 000 medlemmar tidigare än någonsin och lagom till Allsvenskans uppehåll är vi snart uppe i 5 400 medlemmar! Vi siktar på 6 000 minst i år och det vore väl grymt att nå det redan till JK-dagen mot Värnamo den 16 juli?

Vi står inför en sommar och en höst av många utmaningar – både roliga och svåra sådana. Ditt stöd som medlem är enormt viktigt för att vi ska kunna ge alla Djurgårdare riktigt bra förutsättningar att stötta sitt lag på plats!

Nu vill vi öka ännu mer och vi har siktet inställt på att slå medlemsrekord igen och nå över 6 000 medlemmar för första gången. Bli medlem du också! Det går snabbt och enkelt och du kan betala med kort eller Swish.

BLI MEDLEM HÄR!

Har du frågor kring medlemskapet? Kontakta oss på [email protected]!