Info om kommande bortaresor – boka i tid!

Dela gärna!

Vårkantens resor har flutit på ganska smärtfritt, lite incidenter har uppstått som lett till städ och skadegörelseräkningar vilket såklart inte är bra för det är pengar vi mycket hellre lägger på att subventionera resorna. Skulle sådant fortsätta så riskerar priserna på våra resor att bli dyrare. Men överlag har det alltså gått bra hittills!

2022 har det hittills ordnats 16 bussar i Reseklubbens regi. Två till hockeyn, en till Svenska Cupen i fotboll och 13 stycken till Allsvenskan i fotboll vilket är en helt okej siffra som har bidragit till ett bra bortastöd för Djurgårdens IF.

Reseklubben vill dock här slå ett stort slag för att ni som vill åka med anmäler er i god tid för att vi ska kunna planera resorna på ett bra sätt, kunna boka upp bussar med vårt bussbolag samt även kunna skaffa fram bussvärdar till bussarna. För oavsett hur stort intresset är så har vi inte värdar till resorna kan vi helt enkelt inte sätta in fler bussar.

Vi kan oftast boka bussarna tre arbetsdagar innan men är det helg emellan så minst fem dagar innan avresa. Ibland kan det behöva göras tidigare om bussbolaget har högt tryck på sina bussar. Därför vill vi uppmana till följande:

  • Vänta inte med att anmäla dig till en resa om du redan vet att du ska åka så får du garanterat plats om du bokar in dig i god tid.
  • Fråga inte hur många som är anmälda, en Djurgårdsresa är alltid rolig oavsett hur många som är anmälda och anmäler du dig så ökar attraktiviteten för då blir det fler som åker.
  • Är du ensam och vill åka med, tveka inte med den klassiska ursäkten ”jag vill inte åka för jag har ingen att åka med ” utan anmäl dig istället direkt för du hittar garanterat andra människor att snacka Djurgår’n med och du hittar nya Djurgårdsvänner att resa med till nästa bortaresa.
  • Ju närmare avresan desto svårare får vi att öka antalet bussar, speciellt om resan är på en storhelg eller infaller kort efter en sådan.

Kort sagt, anmäl dig alltid i god tid så ökar chanserna dramatiskt för att du ska få en plats på bussarna och hänga med och stödja Djurgår’n på plats!

Här är kommande bortaresor – medlemmar kan boka samtliga via Mina sidor.

Måndag 11 juli 19.00

Helsingborg-DIF
245 kr (405 kr för icke-medlemmar)

Söndag 24 juli 17.30

Häcken-DIF
245 kr (405 kr för icke-medlemmar)

Söndag 7 augusti 17.30

IFK Värnamo-DIF
245 kr (405 kr för icke-medlemmar)

Söndag 21 augusti 15.00

Varberg-DIF
245 kr (405 kr för icke-medlemmar)