Åk med JK till Helsingborg borta den 11 juli!

Dela gärna!

Efter en riktigt härlig 5-2-seger i värmen i Sundsvall är det dags att fokusera på nästa bortaresa. Vi ska ner till Helsingborg och precis som vanligt hedra Myggans minne och sjunga fram Djurgår’n till ännu en viktig trepoängare.

Matchen spelas måndagen den 11 juli men det är semestertider med många Djurgårdare runtom i vårt avlånga land. Vi var riktigt många i Sundsvall för att vara söndagen efter midsommar så nu siktar vi på en ny fin numerär på läktarna!

Bussresan till Helsingborg kostar endast 245 kronor för medlemmar, ett pris vi kan ta tack vare den fina medlemstillströmningen hittills i år. Är man inte medlem kostar resa och medlemskap 405 kronor. Medlemskapet är ett krav för att få resa med Reseklubben.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Pub

Vi har bokat krogen Heat på Järnvägsgatan 7 i Helsingborg som välkomnar upp till 500 personer denna dag.

Matchbiljetter

JK tillhandahåller inga matchbiljetter utan alla får lösa sin egen biljett. Utöver bortasektionen har vi också en rekommenderad sittplatssektion ovanför, sektion 55! Biljetter köper du här!