All info inför JK-dagen mot Värnamo 16 juli!

Dela gärna!

På lördagen den 16 juli är det dags för den första vanliga hemmamatchen på Stockholmsarenan efter sommaruppehållet, och således även Järnkaminernas dag i fotbollen som årligen ligger vid det tillfället. Här är allt du behöver veta!

Fyll Sofialäktaren nedre och övre!

Vi hoppas att denna match sälja slut Sofialäktarens båda etage! Det kommer att gå om vi hjälps åt att dra med polarna! Köp biljetter här!

Samling vid grusplanen bakom Sofialäktaren 13.00

Vi ses där vi många gånger samlats förut, på grusplanen bakom Sofialäktaren! Där kommer det finnas souvenirförsäljning, musik och även food truck denna dag. Vi drar igång klockan 13.00 och kör på till ungefär en timme före matchstart. Vi släpper i samband med detta vår nya Europatröja! Vi tar kort, kontanter och Swish.

Vi kör samlingen oavsett väderlek! Även om prognoserna är lite mörka nu så skiner ju alltid solen i sinnet när DIF spelar. Det kommer också finnas ett par extra tält att hänga under vid eventuell skur.

Souvenirförsäljning på arenan

Från cirka 16.30 fram till matchstart samt i halvtid så finns vi som vanligt på plats bakom Sofialäktaren på plan 5 och säljer souvenirer.

Eftersamling på Östra för medlemmar

Efter match uppmanar vi också alla att samlas på gamla fina Östra station som är öppet exklusivt för JK-medlemmar denna kväll trots att Östra egentligen har semesterstängt. Du visar upp ditt medlemskap vid dörren för att få komma in, det är också 18-årsgräns. Slut upp där efter matchen och stötta Berit o co! Observera att det inte serveras någon mat på Östra denna kväll!

Vi ses på lördag!