Europatröjan 2022 släpps på JK-dagen – begränsat antal!

Dela gärna!

I nästa vecka är det dags att bege sig till Kroatien för att stötta Djurgår’n på plats i Europa Conference League! Veckan efter ska vi bjuda på ett grymt drag i returen på Stockholmsarenan.

Lämpligt nog har vi inför detta Europaäventyr tagit fram en Europa-t-shirt med ett gammalt klassiskt Blue Saints-motiv från 90-talet. Tröjan släpps på JK-dagssamlingen på grusplanen bakom Sofialäktaren inför DIF-Värnamo på lördag 16/7 från klockan 13.00. Den finns i storlekarna XS-XXL och i begränsat antal. Det kommer inte gå att beställa hem denna tröja!

Kom förbi vårt tält på samlingen och, om det finns tröjor kvar, vid vårt souvenirbord inne på arenan. Vi tar kort, kontanter och Swish! Europatröjan kostar 200 kronor för medlemmar, och 250 kronor för de som inte är medlemmar. Det går även att bli medlem på plats.