Kaknäscupen lördag 13 augusti – all info inför fotbollsfesten!

Dela gärna!

Lördagen den 13 augusti är det dags för 2022 års upplaga av Kaknäscupen på vackra Kaknäs IP, det är äntligen dags igen efter att pandemin satt stopp för cupen de senaste åren!

Det blev DIF Haninge som tog hem segern 2019 när cupen senast spelades. Nu är det chans till revansch för alla andra lag! Här är allt du behöver veta inför fotbollsfesten på Kaknäs IP!

Utöver själva cupen kommer vi kunna bjuda på följande:

  • Försäljning av mat (hamburgare, korv, vego) och drycker av olika slag
  • DIF Hockey på plats och säljer säsongskort
  • Hoppborg för barn
  • DIF Fotbolls damer har träning på gräsplanen 12.00

Här är mer utförlig information om allt du som ska spela eller titta på behöver veta inför 2022 års upplaga av Kaknäscupen på Kaknäs IP:

Transport

Buss 69 går ut till Kaknäs från T-Centralen! Därifrån är det gångavstånd till Kaknäs IP.

OBS! Det finns INTE möjlighet att parkera på Kaknäs IP. Parkera på betalparkeringen vid Kaknästornet och gå, om du inte åker kollektivt. Bilar som eventuellt parkerar vid sidan av vägen bredvid Kaknäs kan med stor sannolikhet få böter. OBS!

JK söker funktionärer som kan hjälpa till med placering av koner, mål, utdelning av västar, plocka skräp, sälja, grilla och mycket mer. All hjälp är välkommen! Kontakta [email protected] om du är intresserad av att hjälpa till.

FÖR ER SOM SKA SPELA

Vi vill att alla lag är på plats senast 10.30 för anmälan i sekretariatet. Kom ihåg att alla som ska spela måste vara medlemmar i Järnkaminerna 2022 redan innan cupen. Om man inte har fått hem sitt medlemskort skriver man ut sin bekräftelse på bokat medlemskap eller visar upp i mobilen.

Upplägget på turneringen är följande:

– Det är sjumanna-fotboll med speltiden 1×15 minuter.
– Underlaget är konstgräs.
– Det finns tre spelplaner som kommer att utnyttjas till max under gruppspelet.
– Vi har 14 lag uppdelat i fyra grupper om fyra respektive tre lag.
– Ettan och tvåan i varje grupp går vidare till kvartsfinal.
– Första matchen börjar 11.00 och hela turneringen beräknas vara slut senast 16.00.
– OBS! Det finns tyvärr ingen möjlighet till att använda omklädningsrum eller duschar ute på Kaknäs IP.

FÖR ER SOM SKA VARA PUBLIK

Vi hoppas även få besök av många fler Djurgårdare än bara de som spelar. Förutom att se fotboll av mycket skiftande kvalitet kan du på lördag:

* Äta och dricka gott. Järnkaminerna serverar hamburgare, grillkorv, och olika alternativ av iskalla drycker. Vi tar kontanter men betala helst med kort eller swish.

OBS! Alla intäkter från försäljningen av mat och dryck går till att betala kostnaderna för Kaknäscupen, eventuellt överskott går till reseklubbens verksamhet.

* Bli medlem i Järnkaminerna.

* Se DIF:s damer träna på gräsplanen bredvid

* Skaffa säsongskort till DIF Hockey

* Umgås med Djurgårdare, helt enkelt. Det blir knappast bättre.

Väderrapporterna lovar varmt och soligt väder!

Vi vill också påpeka att skräp ska slängas sopsäckar/papperskorgar. Allt som ligger på marken måste andra Djurgårdare plocka upp efter turneringen, så släng skräpet där det hör hemma.

OBS! Använd ingen pyroteknik i samband med cupen, konstgräsplanen kan ta skada av gnistor m.m. och det kan göra att vi inte kommer kunna arrangera cupen på Kaknäs igen.

TACK

Ett stort tack till DIF Fotboll och 360 Event för all hjälp med att kunna arrangera Kaknäscupen på bästa möjliga sätt!