All info inför Sirius borta i Uppsala – detta gäller!

Dela gärna!

På söndag är det dags för nästa match i Allsvenskan, och det är Sirius som väntar på bortaplan på Studenternas i Uppsala, matchstart 15.00. Här är det som gäller inför matchen.

Biljetter

Biljetterna till bortastå är slutsålda men det finns biljetter kvar på sittplats bredvid bortasektionen, primärt den som heter “Sitt kant östra” i bokningssystemet. Köp biljett här!

Samling

På söndag kallar vi till storsamling på Flustret på Flustergränd 5 i Uppsala som håller öppet från 11.00 för Djurgårdare. Tidigt under samlingen kommer även allas vår Super-Bo förbi och snackar lite om läget i föreningen. Missa inte det!

Även Kappa Bar som vi hade samling på förra året håller öppet detta år, det stället ligger på Svartbäcksgatan 29 och har också öppet från 11.00. De kör 15 procent rabatt på mat och dryck för Djurgårdare.

Pendeltågsinfo

Precis som vanligt när det gäller Uppsala så har vi ingen organiserad bussresa eller liknande men vi uppmanar Djurgårdare som inte reser på egen hand att ta pendeltåget, och då följande avgångar:

För att komma fram till samling:

Avgång 10.08 från Stockholm C

För att komma fram till match:

Avgång 13.08 från Stockholm C

OBS! För resa över länsgränsen mellan Stockholm och Uppsala krävs även biljett via UL utöver SL-biljett. Läs mer på UL:s hemsida om vad som gäller.

På tågen får man gärna sjunga men banka inte sönder rutor eller sätta upp klistermärken och tänd absolut ingen pyro varken i närheten av perrongen eller tåget.