Fyll hockeypremiären mot Västerås den 23 september!

Dela gärna!

Vägen tillbaka till landets högsta serie i ishockey är lång, tuff och svår. Om vi ska kunna studsa tillbaka under hösten och vintern är det med vårt stöd på läktarna som den avgörande faktorn. På fredagen den 23 september inleds Djurgår’ns resa i Hockeyallsvenskan 2022/2023, hemma mot Västerås.

På torsdagen släpptes lösbiljetterna till premiären, och vill du ha bra platser är det hög tid att säkra dina biljetter nu! Över 2750 säsongskort har sålts totalt och klackkorten såldes slut, vilket innebär att vi kommer ha minst 1700-1800 sålda i kurvan (klack och aktiv sittplats) redan innan lösbiljetterna släpps till varje match. Vi ska skapa bra drag på hockeyn och ge allt!

DIF-Västerås, fredagen den 23 september, 18.00 (observera tiden!) – VI SES DÄR!

KÖP BILJETT HÄR