Utsålt derby mot Gnaget på hemmaplan – ge allt för Djurgår'n!

Dela gärna!

På söndag är det då dags, säsongens sista derby ska avgöras inför ett sedan länge slutsålt Stockholmsarenan. Vi har nu två otroligt tunga förluster bakom oss i Allsvenskan och nu behöver vi kraftsamla oss inför söndagens drabbning mot packet från Solna.

Dessutom står vi även för några sämre prestationer på läktarna och till derbyt finns det absolut inga bortförklaringar för att hålla tillbaka. Djurgårdsfamiljen måste ge ALLT. Varenda poäng behövs i toppstriden och söndagens match kan mycket väl bli säsongsdefinierande. Därmed är det upp till alla oss på läktarna att höja oss och hjälpa grabbarna tillbaka på vinnarspåret genom att sjunga oss hesa och hoppa oss trötta. På söndag STÅR vi upp och sjunger HÖGT för skölden. Råttorna ska tystas medan Djurgårdens IF tar över hela stan!

Innan match uppmanas alla Djurgårdare att ladda upp på Slaktkyrkan som håller öppet från 12.00, samt på barerna runt Globentorget. Viktigare än någonsin är att ALLA ser till att vara inne på arenan i GOD TID.

FULL FART FRAMÅT!