Hockeyresa till Västerås lördag 26 november – åk med JK-buss!

Dela gärna!

Lördagen den 26 november är det dags för grundseriens andra och sista möte med Västerås på bortaplan. Det första slutade med seger efter straffar och bra drag på en riktigt välfylld bortasektion med intilliggande sittplats. Nästa gång ska vi bli ännu fler!

JK styr bussresa till Västerås-DIF den 26 november! Priset för medlemmar är endast 145 kronor! Är du inte medlem kostar resan 305 kronor men då ingår också medlemskap i JK.

OBS! Alla våra bussresenärer är garanterade biljett på bortastå, betalning för biljetten sker i samband med resan och ingår ej i resans pris. Om du ska åka med bussen – köp INTE biljett via Västerås hemsida!

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Biljettinfo för övriga

För er som INTE ska åka med bussarna så går det att köpa förköp via Västerås bokningssystem. Köp biljett här! OBS! Om du ska åka med bussarna så köp INTE biljett via länken – du kommer få köpa biljett på bussen.

Vi ses i Västerås!