Köp biljett till DIF-Sundsvall på måndag – samling på Annexet inför match!

Dela gärna!

Efter den riktigt härliga vändningen mot Malmö FF borta på torsdagen är nu DIF återigen i förarsätet när det gäller Europaplatserna i Allsvenskan – och vi är ett av få lag som fortfarande har en matematisk chans att vinna guldet. Nu ska vi se till att göra allt vi kan i de tre avslutande matcherna!

På måndag kommer redan nedflyttade Sundsvall till Stockholm och på fredagsmorgonen var över 16 500 biljetter sålda – vi ska bli mycket fler än så!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Annexet

Inför matchen har DIF kallat till storsamling på Annexet för alla Djurgårdare, portarna slår upp klockan 16.00. På plats finns mat och dryck och vid 18-tiden spelar även Peo Thyrén från Noice akustiskt och det lär bli allsång till de klassiska Noice-låtarna.

Observera att Slaktkyrkan inte är öppen denna match.

Souvenirförsäljning

JK säljer souvenirer som vanligt denna match, vi finns på plan 5 högst upp på Sofia nedre från cirka 18.00 fram till matchstart samt i pausen. Vi tar kort, kontanter och Swish!