Sjung fram DIF till en ny Europaseger – Shamrock hemma på torsdag!

Dela gärna!

Vi är redan klara gruppsegrare i Europa Conference League men det finns poäng och miljoner kvar att vinna i gruppspelet. På torsdag 18.45 kommer jumbon Shamrock Rovers på besök och vi har revansch att plocka efter 0-0-matchen i Dublin i första omgången av gruppspelet.

Låt oss skapa en magisk afton med massa skönsång, kanske till och med någon melodi som de irländska låtsasbajarna känner igen…

Inför matchen uppmanar vi Djurgårdare att samlas på krogarna runtom i Globenområdet. Slaktkyrkan har öppet denna kväll från 16.30, väl mött!

KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning

Inför matchen och i halvtid säljer vi som vanligt souvenirer högst upp bakom Sofialäktarens nedre sektion, på plan 5. Det går att komma dit även om du står på Slaktis nedre sektioner. Vi tar kort, kontanter och Swish!