Järnkaminerna söker personer till satsning på video

Dela gärna!

Järnkaminerna växer och vi når nya medlemsrekord för varje år som går. Vi har länge haft en ambition att växa på fler sociala plattformar med mera rörlig bild från supporterkulturen och söker därför drivna personer med kunskap om videoredigering.

Gruppen kommer att på uppdrag av styrelsen driva Järnkaminernas YouTube-kanal och få arbeta med innehållet på detta med inriktning supporterkultur med framförallt fokus på hockey och fotboll. Studioprogram, resefilmer, minidokumentärer – möjligheterna är stora att göra något riktigt bra.

Har du kunskap inom videoredigering och filmning och känner att detta skulle vara ett klockrent sätt att hjälpa JK? Mejla [email protected] med en kort introduktion av dig samt vad du har för kunskaper och vad du skulle vilja hjälpa till med. Precis som allt annat arbete styrelsen och funktionärer gör för Järnkaminerna är det helt ideellt, alltså oavlönat. Men vi har jävligt kul och gör jävligt viktiga saker för alla Djurgårdare!

Hör av dig!