Sjung fram DIF igen på fredag på Hovet!

Dela gärna!

Efter flera svagare läktarprestationer den senaste tiden svarade kurvan på Hovet verkligen upp senast mot Tingsryd i 2-1-segern i fredags. Det var betydligt bättre taggning hos de som dök upp på läktarna och tillsammans höll vi lågan uppe även när målen inte trillade in framåt som de skulle på isen.

Nu på fredag har vi chans att skapa bra tryck igen! Östersund kommer på besök och på tisdagen var 4500 biljetter sålda.

JK-biljetter för 75 kronor!

Alla JK-medlemmar har fått erbjudande om klackbiljett för 75 kronor på mejlen (erbjudandet är öppet fram till onsdag 23.59). Där kan man även köpa biljett till kommande matcherna mot Vita Hästen (13/12) och Kristianstad (19/12) för samma pris.

Övriga biljetter köps här!

Souvenirförsäljning

Från cirka 18.00 har vi öppet i vårt souvenirbås utanför A18 där du kan fixa de perfekta julklapparna. Vi har t-shirts, halsdukar, pins och toppluvor, och det går att betala med kort, kontanter och Swish!