Sista matchen före jul – fyll kurvan på Hovet!

Dela gärna!

Efter fyra raka hemmasegrar är det dags att ta sig an Kristianstad hemma på Hovet på måndag den 19 december. Det är sista matchen före jul och före mellandagsderbyna mot Solna aik så det är en grym chans att sjunga upp inför det.

Vi hade en liten uppryckning på läktarna för ett par matcher sedan men efter det har det återigen varit alldeles för dålig inställning hos de som faktiskt går i klacken och varit alldeles för många säsongare som inte utnyttjat sina biljetter. Inför måndag vet vi att det är många som kommer ta sig i kragen och dyka upp och ge allt – gör det du också!

KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning

Vi säljer precis som vanligt souvenirer utanför A18 i vårt bås. Vi har t-shirts, halsdukar, toppluvor och pins och det går att betala med kort, kontanter och Swish. Perfekt för en julklapp till dig själv eller någon annan! Du kan även förnya ditt medlemskap i JK på plats.