Bortaderby 29 december – samling på Östra!

Dela gärna!

Inför bortaderbyt i Globen i början av november samlades vi på gamla fina Östra station, och torsdagen den 29 december är det dags igen när vi åter står som bortalag i mellandagarnas andra hockeyderby.

Vi ses hos Berit och de andra på Östra station från klockan 15.00! Det finns både mat och dryck på Östra till DIF-priser dagen till ära. Observera att du måste förboka bord för att kunna äta! Det görs via telefon på 08 612 00 14

Skulle Östra bli helt fullt går det att sätta sig på andra krogar i området och sedan ansluta till övriga när vi ska ta oss till matchen.

Transport till arenan

Precis som senast kommer vi att åka tunnelbana från Tekniska Högskolan till matchen, vi uppmanar alla att gå ner till Tekniska högskolans t-bana till 17.10 för vidare transport mot Blåsut via Gamla stan. Alla Djurgårdare som ska vara på vår kortsida ska åka via Blåsut.

Utöver detta kommer Berit också ha en buss anordnad som det går att boka plats på, boka redan under onsdagen i så fall! Ring Östra på 08 612 00 14. Bussen kommer gå lite senare framåt 18-tiden och har cirka 50 platser.