Hemmaderby i Globen 27 december – samling i arenaområdet!

Dela gärna!

Tisdagen den 27 december är det hög tid att lämna julfirandet för att sjunga ut råttorna och göra Globen till en enda stor Djurgårdsfest! På bortaderbyt i november sjöng vi ut de svartgula totalt och Djurgår’n vann till slut även matchen. Nu ska vi se till att vi återigen ska dominera på läktarna, då gäller det att alla har rätt inställning!

Samling i Globenområdet

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i området runt Globen, på till exempel Grekiska kolgrillsbaren, Il Conte, Blues och de andra ställena i närheten. Det är vår hemmamatch och vi räknar med över 10 000 Djurgårdare i arenan.

In på läktarna tidigt!

Vi kommer ha tifoarrangemang även på detta derby och för att det ska bli så bra som möjligt måste alla se till att vara inne på läktarna SENAST 18.15. Då sjunger vi upp ihop och taggar till!

Se till att din biljett används!

Våra sektioner är utsålda till denna match och på nedre klacksektionen är det enbart säsongare som har plats. Är du säsongare och bortrest eller sjuk? Se till att din biljett används! Du kan skänka den vidare till försäljning eller skicka vidare till någon annan via difhockey.ebiljett.nu!

KROSSA GNAGET!