Ny tifoverksamhet i hockeyn – stötta via Swish eller Plusgiro!

Dela gärna!

Sedan i höstas har säkerligen många av er märkt att vi haft en ökande tifoverksamhet på Hovet och Globen, med premiärkonfetti, derbytifona mot Gnaget och JK-dagen mot Västerås som största höjdpunkter.

Under Järnkaminernas flagg har JK-tifo startats igång för att fokusera på visuella läktararrangemang specifikt för hockeyläktarna, och nu är det dags att ta nästa steg. Hittills har verksamheten finansierats av JK och det starka tillflödet av medlemmar men för att kunna bibehålla en bra nivå under våren och kommande säsonger behöver tifogruppen ditt stöd! Därför finns nu både ett Swish-konto och ett Plusgiro att skänka pengar till om du vill se fina tifoarrangemang på våra hockeyläktare! Gruppen jobbar just nu hårt med ett arrangemang till sista derbyt i Globen, till exempel.

För att stötta tifogruppen i hockeyn gör du så här:

– Swisha valfritt belopp till 123 067 07 86
– Sätt in valfritt belopp till PG-konto 211 45 30-5

I bildspelet kan du se lite av arbetet som varit runt tifona hittills den här säsongen. Nu tar vi sikte på kommande tifon!

JK-tifo är ett initiativ exklusivt för hockeysektionen och det är dit dessa pengar kommer att gå. JK kommer i fotbollen fortsatt att samarbeta med och stötta Sofialäktaren Tifo i arbetet de gör.