Fyll premiären mot BP på Stockholmsarenan – snart 20 000 sålda!

Dela gärna!

Nu är det dags att ladda om ordentligt och ta sikte på den allsvenska premiären! För Djurgår’ns del spelas den lördagen den 1 april klockan 17.30 mot Brommapojkarna hemma på Stockholmsarenan. Över 19 000 biljetter är sålda och flera sektioner börjar ta slut så köp din biljett IDAG!

Vi ska fylla arenan och ge DIF bästa möjliga start på den allsvenska säsongen! Ge allt oavsett läktarsektion och se till att värma upp lagom mycket så du är redo att prestera på läktarna!

Det finns fortfarande säsongskort kvar att köpa – cirka 400 stycken! KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

KÖP LÖSBILJETT HÄR!

Premiärkonfetti – klipp egen och ta med!

Precis som ifjol har Sofialäktaren Tifo meddelat att det blir premiärkonfetti på hela arenan! Här är deras uppmaning inför premiären:

”Alla kan medverka till årets premiärtifo! Inför hemmapremiären 1/4 uppmanar Sofialäktaren Tifo återigen Djurgårdsfamiljen att bidra genom att riva konfetti. Under matchdagsveckan återkommer vi med tid och plats för avlämning.

Tack till alla som redan suttit vid köksbordet och rivit, låtit pappersstrimlaren gå varm på kontoret eller tömt klassrummets pappersinsamling. Nu växlar vi upp detta arbete och gör en repris på förra årets succé!”