Boka plats på vårens bussresor – Halmstad, Degerfors och Häcken borta släppta!

Dela gärna!

Det är dags att planera våren för att kunna stötta Djurgår’n på plats så mycket som det bara går! Nu släpper vi upp vårens tre första bussresor för bokning! Första bortamatchen är i Uppsala mot Sirius men dit åker vi pendeltåg. Sedan väntar bussresa till Halmstad söndag 16 april, Degerfors söndag 30 april och Häcken onsdag 3 maj.

Inför säsongen har Reseklubben meddelat förändrade priser på resorna och för att, om ekonomin tillåter, kunna sänka vissa resor framöver så släpps några få åt gången. Läs mer om Reseklubbens information här!

  • Vill du åka med endast hem? Välj det alternativet när du bokar!
  • Vill du bli upplockad längs vägen? Mejla [email protected] innan du bokar och kolla av möjligheten.

Söndag 16 april Halmstad-DIF

Matchstart: 17.30

Denna resa kostar 495 kronor för medlemmar. Är man inte medlem betalar man 655 kronor för medlemskap och resa. JK-medlemskap för 2023 är ett krav för att få åka med på resorna.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Söndag 30 april Degerfors-DIF

Matchstart: 17.30

Denna resa kostar 295 kronor för medlemmar. Är man inte medlem betalar man 455 kronor för medlemskap och resa. JK-medlemskap för 2023 är ett krav för att få åka med på resorna.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Onsdag 3 maj Häcken-DIF

Matchstart: 19.00

Denna resa kostar 595 kronor för medlemmar. Är man inte medlem betalar man 755 kronor för medlemskap och resa. JK-medlemskap för 2023 är ett krav för att få åka med på resorna.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR