Lagerrensning – stor rea på Annexet och bakom Sofia på premiären!

Dela gärna!

Det är dags att rensa ut det gamla och välkomna det nya – på flera sätt! Lagom till den allsvenska premiären har JK också gjort en stor genomsyn av souvenirlagret och nu släpper vi flera äldre produkter i begränsat antal och storlekar till rea-priser! De flesta rea-t-shirts kostar 50 kronor på premiären och alla college/hoodies 100 kronor. På premiären kostar dessutom alla våra halsdukar, gamla som nya, 100 kronor styck!

Vi säljer på Annexet från cirka 13.00 och eventuellt kvarblivna rea-souvenirer säljer vi bakom Sofia på matchen! Där kommer vi även ha vårt vanliga sortiment. Utöver rea-varorna säljer vi även vissa halsdukar samt våra populära Hej Bönder-tröjor som nu finns i alla storlekar (XS-XXL).

Här är några av alla souvenirer vi säljer till rea-pris på premiären: