Bortapremiär i Uppsala – allt inför Sirius-DIF på påskdagen!

Dela gärna!

Efter premiärsegern mot BP på Stockholmsarenan i lördags vankas det nu bortapremiär i Uppsala mot Sirius på Studenternas på påskdagen. Matchen är i princip utsåld och våra sektioner är slutsålda sedan länge.

Det finns ströbiljetter kvar på vissa sektioner en bit bort från bortasektionerna – köp biljett här!

Samling på Flustret inför matchen!

Redan från klockan 11.00 har Flustret i Uppsala öppet för alla Djurgårdare. Dit kommer Bosse Andersson komma inför matchen och dessutom kommer JG spela lite klassiska Djurgårdslåtar live. Läs mer i Facebookeventet här!

Matchstart är först 17.30 så se till att sjunga upp och ha kul tillsammans men tänk på att det är på läktarna som din prestation ska vara som bäst!

Viktig transportinfo till Uppsala!

På grund av arbeten under påskhelgen så är det lite omständigare än vanligt att åka pendeltågen till Uppsala. Det går inga pendeltåg mellan Stockholm City och Solna under påskhelgen, så till att börja med måste man ta sig till Solna eller Sundbyberg med tunnelbana, tvärbana eller bussar för att sedan ta pendeltåg.

Tågen går varje halvtimme från Solna mot Uppsala!

Mer information om resvägar och arbetena hittar du på SL:s hemsida.

Nu ger vi allt för tre nya poäng på läktarna – vi ses i Uppsala!