Det blir en final 6 på Hovet på fredag – ta med halsduken!

Dela gärna!

Efter en seger med 6-4 uppe i Örnsköldsvik står det nu 2-3 i finalserien som därmed vänder hem till Hovet på fredag. Seger är ett måste för att skaka fram en sjunde avgörande match i Örnsköldsvik på söndag. Inför denna match uppmanar vi alla som köper biljett, oavsett sektion, att stå upp och bidra med sång under hela matchen! Hovet ska vara en kokande gryta som bär fram våra spelare på isen!

För att skapa ännu mer stämning uppmanar vi samtliga Djurgårdare att ta med sig halsduk på denna match och skapa ett fantastiskt halsdukshav på hela arenan! Glöm inte din hemma!

Om du skulle glömma halsduken, eller bara vill ha en ny, så säljer vi ett knappt tiotal olika varianter i vårt souvenirbås utanför sektion A18. Alla halsdukar kostar 200 kronor för medlemmar, annars 250 kronor. Vi tar kort, kontanter och Swish!

VI SES PÅ HOVET!