Hjälp DIF ur jobbiga trenden – match hemma mot Kalmar på måndag!

Dela gärna!

Efter en klar förlust på Hisingen står Djurgår’n på sju poäng efter sex matcher och har redan en bit upp till topplagen i Allsvenskan. Det är ingen som är nöjd med inledningen av säsongen och på måndag ska vi på läktarna i alla fall se till att leverera och stå upp för våra färger! Förhoppningsvis kan vi vara skillnaden i kampen om tre poäng mot Kalmar på Stockholmsarenan!

Matchstart är 19.10 och det är över 17 000 biljetter sålda! KÖP BILJETT HÄR!

Inför match uppmanar vi precis som vanligt alla Djurgårdare att samlas i arenaområdet och primärt på Slaktkyrkan som håller öppet inför match även denna matchdag.

JK kommer finnas på plats och sälja souvenirer bakom Sofia nedre från cirka 18.00. Vi har bland annat bucket hats, t-shirts och halsdukar. Du kan även bli medlem på plats. Vi tar kort, kontanter och Swish!