Alla till Borås på söndag!

Dela gärna!

Efter tre raka segrar mot svartgula motstånd på hemmaplan är det dags för en bortaresa som går till Borås för en match mot Elfsborg på Borås Arena. Matchen spelas söndagen den 4 juni med matchstart klockan 17.30.

Eftersom det inte blev så många bussar som vi hade budgeterat för under första bussresan till Halmstad samt att vi fått in väldigt mycket medlemmar tidigt (snart 5700!), så tar vi nu endast 345 kronor för medlemmar för denna söndagstripp istället för det planerade priset på 445 kronor. Det finns nu ännu fler skäl att hänga med på en rolig bussresa till Borås. Är du inte medlem för 2023 kostar resan 505 kronor men då ingår ett medlemskap i JK.

All viktig information om resan skickas ut via mejl till alla som bokat, senast på lördag.

BOKA DIN RESA HÄR (Medlemmar loggar in för att boka till medlemspris)

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i priset på bussresan och alla måste köpa biljett på egen hand. Över 1000 Djurgårdare har redan köpt! KÖP MATCHBILJETT HÄR!

Samlingskrogar klara i Borås!

Inför matchen samlas vi på krogarna Brasseriet och Ölstugan Tullen som ligger i centrala Borås.

ALLA TILL BORÅS!