Samling i Humlan inför bortaderbyt mot Bajen – all info!

Dela gärna!

Inför förra årets hemmaderby mot Hammarby samlades Djurgårdsfamiljen i Humlegården och skapade ett blårandigt hav på Kungsgatan när vi gick tillsammans till tunnelbanan för att ta oss ut till arenan. Nu gör vi om succén från ifjol till bortaderbyt mot bajarna söndagen den 14 maj!

Vi samlas i Humlegården redan från 10.30 och sjunger upp tillsammans. Klockan 12.45 går vi mot t-banan i Hötorget i gemensam marsch upp längs Kungsgatan. T-banan tar oss till station Blåsut som gäller för alla Djurgårdare denna match.

På söndagen har även gamla fina Östra station öppet för derbypeppade Djurgårdare. Berit ordnar bussar till arenan. Boka bord och bussbiljett via 08 612 00 14

Tänk på att det är vår stad och våra parker. Det innebär att vi lämnar Humlegården så fin som den var när vi kom. Skita ner sig och sin omgivning kan bajare hålla på med. Använd sopkorgar och liknande och visa respekt mot andra som råkar befinna sig i parken. Klibba inte personlig egendom så som bilar!

Ta även hand om tunnelbanevagnar och stationer – vi vill ha ett fortsatt gott samarbete med de som kör tågen!

GE ALLT FÖR DJURGÅR’N – KROSSA BAJEN!