Stöd Djurgår'n på onsdag igen – mot tre nya poäng!

Dela gärna!

Efter en skön 2-0-seger och tre poäng mot Mjällby i söndags tar Blåränderna sikte på BK Häcken på onsdag. Matchen spelas återigen hemma på Stockholmsarenan och vi behöver lyfta oss ännu mer på läktarna än senast, speciellt med vad som väntar i helgen på samma arena.

Över 17 000 biljetter är sålda, KÖP BILJETT HÄR!

Inför matchen uppmanar vi Djurgårdare att samlas runt arenaområdet. Slaktkyrkan har öppet från 16.00 och fram emot matchstart – slut upp och sjung upp med andra Djurgårdare där!

JK säljer souvenirer på plats på arenan, högst upp bakom Sofia nedre. Vi finns på plats från cirka 18.00 och tar kort, kontanter och Swish som betalning. Missa inte vår nya collegetröja som sålde på bra senast! Flera storlekar är på väg att ta slut. Väl mött!