Derby mot Gnaget söndag den 28 maj – all info!

Dela gärna!

Nu på söndag den 28 maj är det så dags för den tredje matchen på kort tid på Stockholmsarenan. Vi tar emot det svartgula Solnalaget och nu är det dags för alla att ge allt för en derbyseger! Senast mot Häcken hade vi en ruskig inställning på läktarna och det smittade av sig på planen. Se till att leverera på samma sätt på läktarna nu och hetsa polarna som du står med!

Samling i arenaområdet – bär blårandigt!

Inför matchen samlas vi i arenaområdet och primärt på Slaktkyrkan som har öppet från 11.00. Matchstart är 15.00. Se till att vara i området från tidigt och färga hela Globentorget och Slaktis i blårandigt!

Till denna match uppmanas alla Djurgårdare att bära blårandigt för att visa våra färger mot de svartgula från Solna. Ta på dig matchtröjan och slut upp!

Slut upp på läktarna tidigt!

Var inne på läktarna senast 14.15 och skapa stämning redan under uppvärmningen! Låt mobilen ligga i fickan under hela matchen!

OBS! Derbyt är helt slutsålt, får du förhinder så se till att din biljett används av någon annan!

KROSSA GNAGET!