Premiär för nytt samlingsställe inför Malmö hemma: Slaktbaren!

Dela gärna!

På måndagen den 17 juli möter vi Malmö FF på Stockholmsarenan och över 22 000 biljetter är redan sålda. Inför den matchen är det också premiär för ett helt nytt samlingsställe i Slakthusområdet som vi hoppas att alla Djurgårdare ska sluta upp på.

Krogen heter Slaktbaren och detta är första gången de håller öppet i samband med match! Adressen dit är Hallvägen 11 inne i Slakthusområdet, bara ett stenkast från Slaktkyrkan. De öppnar redan klockan 14.00 denna dag! Än så länge är inne-delen av stället inte helt färdigställd men det finns en stor utservering med flera portabla barer. Norrlands på fat kostar 65 kronor och det finns även paketpris på hinkar med Estrella Damm-flaskor. Utöver det finns flera olika typer av öl, cider och vin och matmässigt är det olika typer av korvar som gäller. När du besöker och dricker/äter på Slaktbaren så är du dessutom med och stöttar vår supporterkultur så se till att sluta upp på måndag den 17 juli!

Slaktbaren har även öppet efter matchen, fram till 23.00.

Lagom till denna match kommer JK också släppa en ny Europatröja som vi börjar sälja på Slaktbaren inför match, från cirka 16.00!

Så här hittar du till Slaktbaren: