Åk med JK till Mjällby borta den 30 juli!

Dela gärna!

Den sista helgen i juli är det dags att ta sig den långa vägen ner till Hällevik och Strandvallen för att möta Mjällby på bortaplan. Det är en tuff match och Djurgår’n behöver ditt stöd på plats!

Priset för den här långa resan var först planerat att vara 645 kronor för medlemmar men tack vare ett bra medlemsantal redan i juni (snart 6 000 medlemmar) kan vi gå in med mer pengar för att sänka priset för resenärerna. Resan kostar därför 495 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 655 kronor inklusive medlemskap. OBS! Priset gäller endast de första tre bussarna så se till att boka din plats i god tid!

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljett ingår inte i priset och köps på egen hand. KÖP MATCHBILJETT HÄR!

LAND OCH RIKE RUNT!