Åk med JK till Göteborg och Malmö – boka resorna här!

Dela gärna!

När den intensiva julimånaden är över så är det dags att ta tag i en ännu mer intensiv månad – nämligen augusti. Då väntar bland annat bortamöten på söndagar mot såväl IFK Göteborg som Malmö FF. Nu öppnar vi upp resebokningarna till dessa matcher.

IFK Göteborg-DIF söndag 13 augusti

Dags att möta ett krisande “Blåvitt” på Gamla Ullevi och vi hoppas att många Djurgårdare tar sig ner till denna match! Om vi fyller bortasektionen på nedre kommer vi även få ta del av biljetter på sittplatsen ovanför så se till att säkra din plats nu! Resan dit kostar 395 för medlemmar i JK. Är du inte medlem kostar det 555 kronor för medlemskap och resa. Priset är rejält subventionerat tack vare en god medlemstillströmning och bra souvenirförsäljning.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för att få medlemspris)

KÖP MATCHBILJETT HÄR

Malmö FF-DIF söndag 20 augusti

Precis som vanligt gjorde vi processen kort med MFF hemma på Stockholmsarenan och redan den 20 augusti är det dags för returmöte med skåningarna. Resan dit kostar 495 för medlemmar i JK. Är du inte medlem kostar det 655 kronor för medlemskap och resa. Priset är rejält subventionerat tack vare en god medlemstillströmning och bra souvenirförsäljning.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för att få medlemspris)

KÖP MATCHBILJETT HÄR