Souvenirnyhet: JK:s badhandduk – säljs både på match och i webshop!

Dela gärna!

Vi är mitt uppe i semestertiderna och snart väntar minst en Europaresa för Djurgår’n. Vad passar då bättre än att skaffa sig en riktigt snygg och old school JK-handduk, perfekt att ta med på resan eller till stranden hemma i Sverige?

Nu släpper vi en Järnkaminerna Stockholm-handduk som går att köpa på torsdagens hemmamatch mot FC Luzern på Stockholmsarenan, men den går också att beställa hem via vår webshop. Handduken kostar 300 kronor för medlemmar på plats på matcherna, att beställa hem den via shopen kostar 350 kronor. Vi finns på plats på Slaktbaren inför matchen på torsdag och senare bakom Sofia Nedre på arenan från cirka 18.00 samt även i halvtid. Vi tar kort, kontanter och Swish!

BESTÄLL HEM HANDDUKEN HÄR!

Glöm inte att våra intäkter från souvenirförsäljningen går till att skapa nya grymma souvenirer och till att kunna hålla nere priserna på våra populära bortaresor!