Dags för ett nytt Europaäventyr – ditt stöd behövs på torsdag!

Dela gärna!

Förra sommaren och hösten fick vi uppleva ett fantastiskt Europaäventyr som gav oss många härliga minnen på hela kontinenten och dessutom ett rejält kassaklirr till föreningen. På torsdag är det dags att inleda kvalet till denna säsongs upplaga av Europa Conference League, och vi ska ge allt för ännu en fantastisk Europasommar!

För motståndet står schweiziska FC Luzern och matchen spelas på Stockholmsarenan klockan 19.00. Returen spelas nere i Schweiz nästa vecka. Till hemmamatchen är nu över 13 000 biljetter sålda men vi kan mycket bättre! KÖP BILJETT HÄR!

Inför matchen på torsdag uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på krogarna runtom i arenaområdet, primärt då nya Slaktbaren på Hallvägen 11 samt Slaktkyrkan som ligger intill. Ladda upp med andra Djurgårdare och stöd supporterkulturen medan du dricker och äter!

JK kommer sälja souvenirer på arenan inför matchen och i paus, vi finns på plats från cirka 18.00 bakom Sofia Nedre och säljer bland annat vår Europatröja. Det går att komma över dit från Slaktis-sidan också!