Lördagshockey – vi står upp för Djurgår’n ihop!

Dela gärna!

Efter tre raka förluster där målskyttet verkligen hackat är det dags för en ny hemmamatch på Hovet på lördagskvällen när Södertälje kommer på besök. De kommer säkert svara upp med ganska mycket folk på bortasektionen så det är vår uppgift att stå upp för Djurgår’n med sång och inställning hela matchen!

Tidigare i veckan var 5 500 biljetter sålda men det lär ha tickat på ytterligare och vi hoppas att vi blir riktigt många på plats. Se till att din biljett utnyttjas om du är säsongare men inte kan gå!

Souvenirförsäljning

JK säljer souvenirer på Hovet i souvenirbåset bakom A18 från cirka 18.00 fram till matchstart samt i pauserna. Vi har bland annat halsdukar, t-shirts, solhattar, handdukar och pins och du kan även bli medlem på plats!

KÄMPA DJURGÅRDEN!