Rösta på Årets Järnkamin 2023!

Dela gärna!

Efter en lång och krokig fotbollssäsong är det dags att utse Årets Järnkamin 2023. Det finns flera spelare som utmärkt sig på ett positivt sätt och därmed gör sig förtjänt av epitetet.

Kandidaterna som nominerats av Järnkaminernas styrelse är: Marcus Danielson, Rasmus Schüller och Jacob Widell Zetterström. Omröstningen stänger på onsdagen den 25 oktober klockan 23.59.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

#3 Marcus Danielson

Mackan har i match efter match varit den som burit lagkamraterna på sina axlar när det stormat runtomkring honom. Han har räddat många baklängesmål på egen hand och stått upp för skölden. Han var också den som sänkte Gnaget i det oförglömliga hemmaderbyt i våras.

#6 Rasmus Schüller

När mycket annat inte fungerade som det ska fanns det finske ankaret på plats på mittfältet för att städa upp. Han är den som alltid kan smälla på en motståndare för att få igång laget. Dessutom har han varit exemplarisk i sin kommunikation utåt, och i omklädningsrummet i de sekvenser alla kunnat se.

#35 Jacob Widell Zetterström

Har precis som förra säsongen haft en stark förmåga att komma tillbaka från tuffare tider. Det gäller både skadan i våras och de gånger hela laget presterat sämre. Har ofta räddat DIF kvar i matcher på egen hand. Hans stora kärlek till Djurgårdens IF går att ta på – både på och utanför planen.