Hemmaderby mot råttorna i Globen – sjung fram Djurgår’n!

Dela gärna!

DIF har haft en riktigt tuff inledning på säsongen i Hockeyallsvenskan, men på läktarna har vi levererat magiska tifon och fin stämning hittills trots resultaten. Nu är det dags för säsongens första derby på onsdag den 25 oktober i Globen. Tillsammans står vi upp för varandra!

Samling inför matchen sker i arenaområdet eftersom det är vår hemmamatch. Slut upp på krogarna vid Hovet och Globen och sjung upp med andra Djurgårdare! Men skippa sista biran – se till att vara inne på läktarna i tid oavsett vilken sektion du är på!

OBS! Du som är säsongare i klacken kan ha plats på antingen A- eller B-etage beroende på när du köpte ditt säsongskort. Se mejl från DIF Hockey för mer information om vad som gäller för just dig.

Och till sist – håll utkik för tifoinformation från JK-tifo närmare inpå matchen!

KROSSA GNAGET!