Stöd Djurgår’n på plats på Grimsta på lördag!

Dela gärna!

På lördag är det dags för en klassisk lördagsmatch i Västerort när DIF drar till Grimsta IP för att möta ett bottenstridande Brommapojkarna. Matchstart är 15.00.

De tre återstående matcherna handlar om att säkra upp åtminstone fjärdeplatsen och att ge oss själva ett värdigt avslut på den här säsongen. Vi börjar nu på lördag när vi sjunger för Djurgår’n tillsammans!

KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning – rea på halsdukar och mössor!

Det lär bli en kylig dag på Grimsta IP så vad passar då bättre än att köpa en värmande halsduk eller mössa hos oss? Vi finns på plats och säljer JK:s halsdukar och mössor innanför entrén på Grimsta så se till att säkra dina exemplar.

Vi har även med oss pins till försäljning, som kostar 40 kronor styck för medlemmar eller tre stycken för 100 kronor för medlemmar (60 / 140 kr för icke-medlemmar).

Transport till Grimsta

Lättaste sättet att ta sig till Grimsta är via tunnelbanans gröna linje och någon av stationerna Hässelby gård, Johannelund och Vällingby. Från samtliga är det cirka 900 meter att gå till idrottsplatsen.

Östra har öppet – ordnar buss!

Gamla fina Östra Station har öppet på lördag inför matchen och styr även buss ut till Grimsta. Ring Östra och boka bussplats (och bord) på 08 612 00 14

STÖD DIF PÅ PLATS!