Rapport från möte med DIF Hockeys styrelse och vd

Dela gärna!

Dagen efter den sköna derbysegern deltog Järnkaminernas styrelse vid ett möte med Djurgården Hockeys styrelse och KG Stoppel. Mötet var inplanerat redan innan säsongsstart. Här kommer en sammanfattning av det två timmar långa mötet.

Sportsliga resultat & förutsättningar

KG Stoppel pratar om en säsongsstart som han inte är nöjd med. Han påtalade vikten av att fortsätta jobba med goda vanor och att genomföra det som tränas på inför match för att säsongen ska utvecklas i önskad riktning.

Ekonomi

Det finns stora utmaningar, men styrelsen jobbar aktivt för att finna nya ekonomiska möjligheter. Styrelsen vill nå mer förmånliga avtal med Stockholm Live, en fråga de driver gemensamt med Djurgården Fotboll. Lånet till fotbollen betalas av enligt en betalningsplan. Är viktigt att djurgårdare fortsätter gå på matcher och stöttar i detta läge.

Kommunikation

Från Järnkaminernas sida var vi tydliga med att detta är ett område där förbättringar måste ske så snabbt som möjligt. Hemsidan är underutnyttjat och förutsägbart forum i nuläget. Framförallt måste hemsidan nyttjas för information om laget. Styrelsen måste även kommunicera via den i större utsträckning. Hemsidan ska vara den primära informationskällan för djurgårdare. Styrelse och KG Stoppel höll med.

Organisation och förutsättningar

Djurgården Hockey vill hitta en bättre lösning för biljetthantering. VD och sportchef tillsätts inom en snar framtid.

Medlemsvård

Ett medlemsmöte planeras genomföras inom en snar framtid. Vi förespråkade en hybridlösning – med möjlighet att båda delta fysiskt på mötet eller digitalt. Från vår sida var vi tydliga med att det måste läggas mer fokus på att få folk att bli medlemmar i Djurgården Hockey och skapa ett mervärde i att vara medlem.

I början på nästa år genomförs ett nytt större möte med styrelsen, men dialogen hålls så klart vid liv fram till dess också.

Järnkaminernas styrelse