Fyll Stockholmsarenan på lördag – sista gången för i år!

Dela gärna!

På lördag den 4 november är det dags att sjunga fram Djurgår’n hemma på Stockholmsarenan för sista gången det här året. Det är dags för den 29:e och näst sista omgången i Allsvenskan och Sirius står för motståndet. Matchstart lördag 17.30, bara en sådan sak!

Efter segern mot BP på Grimsta så har vi i princip säkrat fjärdeplatsen i tabellen men vi har faktiskt en liten, liten chans att till och med komma trea. Men framför allt så handlar lördagen om att fira av säsongen och stå upp för varandra på hemmaplan en sista gång.

Över 20 000 biljetter är sålda – KÖP BILJETT HÄR!

Tacka Vaiho och Käck – och hylla Årets Järnkamin

I samband med matchen ska vi dessutom tacka av två riktiga Djurgårdare som fått leva sin dröm att spela fotboll i blårandigt på heltid. Tommi Vaiho och Elliot Käck kommer lägga skorna på hyllan efter säsongen och de förtjänar våra största hyllningar! Två guldhjältar och två riktiga järnkaminer!

Inför matchen kommer vi också dela ut Årets Järnkamin efter att ni medlemmar röstat på er favorit mellan de nominerade Marcus Danielson, Rasmus Schüller och Jacob Widell Zetterström.

Halsdukshav – glöm inte halsduken eller köp en av oss!

På lördag uppmanar Sofialäktaren till halsdukshav på hela Stockholmsarenan och det hakar vi så klart på! Glöm inte halsduken hemma och se till att delta i det massiva havet av blåränder på matchen.

För att underlätta detta ännu mer så fortsätter vi att sälja alla halsdukar och alla mössor för endast 100 kronor styck vid vårt souvenirbord. Vi finns på plats bakom Sofia nedre från cirka 16.30.