Fredagshockey – sjung fram Djurgår’n på Hovet!

Dela gärna!

Efter derbysegern förra veckan har Djurgår’n haft det kämpigare på bortaplan igen i Hockeyallsvenskan. På onsdagen blev det en sen vändning och seger i förlängning mot Karlskoga men spelmässigt var det en svag match. Nu vill vi alla se en bättre och helhjärtad prestation hemma mot Nybro på fredagskvällen!

Vi tänker dra vårt strå till stacken genom att skapa bra drag på plats för alla Djurgårdare som firar denna höstlovsfredag på Hovet. Nybro har varit starka i inledningen så det krävs att vi tillsammans är på tårna från start!

Över 5 000 biljetter var sålda tidigare i veckan, se till att säkra din plats med! KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning

Inför matchen och i pauserna säljer JK souvenirer i båset utanför A18. Vi har bland annat t-shirts, bucket hats, pins, halsdukar och mössor. Vi tar kort, kontanter och Swish! Vi öppnar cirka 18.00 och har öppet fram till matchstart samt i pauserna. Väl mött!