Sjung för varandra på Hovet på tisdag!

Dela gärna!

Efter ännu en bitter hemmaförlust i fredags så är det dags att återigen bege sig till Hovet på tisdagskvällen när Tingsryd kommer på besök. Vi hittar hoppet i att vi faktiskt presterat bra både sett till stämning och numerär på läktarna, speciellt med tanke på hur det sett ut på isen.

Vi hoppas att många fortsätter att sluta upp i kurvan och sjunga för varandra oavsett vad som sker, det är på plats på Hovet som vi kan visa vilka vi är och vad vi står för, inte hemma framför tv:n!

Vi ses på tisdag igen, Djurgår’n mot Tingsryd, 19.00. KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning

Inför matchen från cirka 18.00 säljer vi souvenirer i båset utanför A18. Vi har öppen fram till nedsläpp och i pauserna. Vi säljer bland annat halsdukar, t-shirts, mössor och pins. Vi tar kort, kontanter och Swish!

STÖD DIF PÅ PLATS!