DIF-Kalmar 27/11: Sjung fram Djurgår’n till tredje raka segern!

Dela gärna!

Efter tio poäng på de senaste fyra matcherna är det ännu en gång dags för hockey hemma på Hovet, vår borg. För motståndet på måndagskvällen står nykomlingarna Kalmar HC som inlett serien oväntat bra. Vi har också revansch att utkräva efter förlusten mot Kalmar borta tidigare under hösten.

Det har varit bra drag på Hovet den senaste tiden, oavsett publiksiffran. Vi bygger vidare på det och försöker sjunga fram Djurgår’n till en tredje raka seger! Dra med en polare och sjung fram vårt lag!

KÖP BILJETT HÄR

Blue Weekend avslutas – fynda halsdukar och mössor!

Under helgen har det varit Blue Weekend i vår webshop (avslutas söndag 23.59) men vi avrundar med att ha rea även på måndagens match. Alla halsdukar kostar 100 kronor eller 150 kronor, och alla mössor kostar 100 kronor. Vi har även t-shirts, pins och handdukar. Vi tar kort, kontanter och Swish! Båset utanför A18 öppnar cirka 18.00 och har öppet även i pauserna.