Blue Week(end) på hockeyn och i webbshopen!

Dela gärna!

Med startskott på DIF-Karlskoga onsdag 22 november så är det dags för det här årets Blue Week(end)! Sedan gäller rean även i webbshopen under helgen 24-26/11 och sedan på DIF-Kalmar på måndag 27 november.

Under denna period så kostar alla våra halsdukar från 100 kronor styck (ett par av dem kostar 150 kronor). Ordinarie pris på alla halsdukar är annars 200 kronor för medlemmar eller 250 kronor för icke-medlemmar. Dessutom säljer vi våra klassiska Blue Saints-toppluvor för 100 kronor styck under Blue Week(end).

På Hovet finns vi på plats i souvenirbåset utanför A18 från cirka en timme före matchstart. Vi säljer även i samtliga pauser fram till att pucken släpps. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Under helgen så är det som sagt även Blue Week(end)-rea i vår webbshop – den hittar du här!