Mot femte raka segern – sjung fram DIF på Hovet på måndag!

Dela gärna!

Efter en riktigt skön 7-3-triumf i Västerås har Djurgår’n fyra raka trepoängare i Hockeyallsvenskan och sedan Micke Holmqvist tog över i båset har DIF tagit 16 av 18 poäng.

Det är dock inte läge att slappna av, prestationerna och segrarna behöver fortsätta komma i den här takten. På läktarna skapade vi ett grymt drag i Västerås och det tar vi med oss hem till Hovet på måndag den 4 december när Almtuna kommer på besök.

KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning

Inför matchen och i pauserna säljer vi souvenirer i båset utanför A18. Vi öppnar cirka 18.00 och har öppet fram till nedsläpp samt i pauserna. Vi tar kort, kontanter och Swish! I båset kan du köpa bland annat halsdukar, t-shirts, mössor och pins samt bli medlem i JK för 2024 och få medlemskortet direkt i handen.

FRÅN STOCKHOLMS STAD – ALBERGET 4A