DIF-Brynäs går mot fullsatt – klackbiljetter kvar!

Dela gärna!

Efter fem raka segrar hemma på Hovet är det på självaste luciadagen dags att ta sig an serieledande Brynäs för första gången hemma den här säsongen. Vi går mot slutsålt och det återstår endast ett fåtal biljett på de flesta sektioner. Det finns dock även klackbiljetter kvar så nu ser vi till att fylla kurvan till sista plats!

KÖP BILJETT HÄR!

Vi har de senaste matcherna presterat tidvis bra på läktarna trots total avsaknad av bortasupportrar från flera lag. Nu ställs vi antagligen mot många brynäsare som tror att de ska kunna ta sig ton i vår borg, det ska vi visa att det är förgäves. Tagga till och sjung högt för Djurgår’n oavsett sektion!

Missa inte vår nya mössa – succéförsäljning direkt!

På julmarknaden på Östra station i lördags släppte vi vår nya mössa med helgonmotiv och det blev en riktig succé. På onsdag säljer vi de vi har på lager just nu, så vill du vara säker på att få ett exemplar bör du vara ute i god tid! Vi öppnar souvenirbåset utanför A18 cirka 18.00 och har även öppet i pauserna. Mössan kostar 200 kronor för medlemmar i JK, annars 250 kronor.

Om du inte kan gå på matchen så går det även att beställa hem mössan (och andra souvenirer) i vår webbshop!

VI SES PÅ HOVET!