Swisha en julklapp till JK-tifo – för fler grymma hockeytifon!

Dela gärna!

Under slutspelet i våras bjöds vi på flera otroliga uppvisningar i tifoväg från läktarna på Hovet. Även den här säsongen har JK-tifo fortsatt leverera, inte minst på premiären med en gigantisk OH över långsidan och en hissning på kortsidan samtidigt.

Nu står vi inför en av de mest intensiva perioderna där det efter jul är tre matcher på en vecka och där JK-tifo siktar på feta tifoarrangemang på samtliga. Bortaderbyt mot Gnaget i Globen den 27 december, SSK hemma i Globen den 29 december och JK-dagen mot Östersund på Hovet den 3 januari.

Men för att allt ska gå som planerat nu och framöver krävs ditt ekonomiska stöd! Allt blir dyrare och det gäller även priset på tifomaterial.

Swisha en julklapp till 123 067 07 86

Sätt in pengar på PG-konto: 211 45 30-5

OBS! Har du någon typ av lokal tillgänglig eller tips på lokal att boka? Hör av dig till oss via [email protected]. Behovet av lokal är akut för att färdigställa kommande tifon och även framöver. Alla förslag är välkomna!